Corporate Events

Te invităm să descoperi propria rețetă a bucuriei în cadrul evenimentelor corporate creative, de pictură.

Cum funcționează:

  • Tot ce trebuie să faci este să vorbești cu echipa ta, să stabiliți o dată și o oră și să ne contactezi cu cel puțin o săptămână înainte. Noi îți punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie: șevalete‎, pânze, vopsele, pensule, șorțuri, etc.
  • Nu e nevoie să ai experiență sau talent! Intructorul nostru te va ghida pas cu pas pentru a te ajuta să creezi o minunată pictură. La sfârșit, fiecare participant pleacă acasă cu propria operă de artă semnată cu numele său.
  • Pentru ca distracția să aibă gust, la cerere, aducem fântână de ciocolată, fructe și șampanie. Puteți comanda băuturi alcoolice și non-alcoolice de la barul nostru.

 

Atelierul de pictură la sediul firmei

  • Putem aduce petrecerea la tine! La cerere, putem organiza ateliere de pictură la locul tău de muncă sau în localul tău preferat. E nevoie doar să ne contactezi cu cel puțin o săptămână înainte și noi ne ocupăm de tot. Îți aducem toate ustensilele necesare unui atelier de pictură de maxim 60, minim 15 persoane. E nevoie ca tu doar să ai spațiul potrivit: mese, scaune, lumină potrivită și chef de distracție! La cerere, ne putem ocupa tot noi și de consumație.
  • Avantajele unui eveniment corporate creativ sunt multiple. Colegii de serviciu au ocazia să se cunoască mai bine într-un cadru relaxant și creativ și să își consolideze relațiile de muncă. Pot, astfel, să se exprime într-un mod informal în afara contextului profesional, ceea ce le va oferi o nouă perspectvă asupra relației profesionale și îi va apropia. În plus, procesul de creație le va oferi o stare de bine și de relaxare, le va ridica tonusul și energia și vor fi mult mai eficienți la serviciu. Așa cum  Earl Nightingale spunea, “Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru”, iar un angajat fericit e un angajat eficient!

 

corporate_events_mare